Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Η 4Η ΓΙΟΡΤΗ ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ



Η 4Η ΓΙΟΡΤΗ ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ
Γράφει η Νότα Κυμοθόη
Ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων έχει καθιερώσει τις γιορτές βιβλίου, όπου έχουν τη δυνατότητα οι Λογοτέχνες να παρουσιάσουν τα βιβλία τους στην υπέροχη αίθουσα της Αρχαίας Αγοράς, που στεγάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη "Αλ. Κοντόπουλος" της Λαμίαςμ στην οδό Αινιάνων 9. 
Από τις 22 Απριλίου 2018 έως και τις 5 Μαϊου 2018 με τη συνεργασία του Δήμου Λαμίας και της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας, ο Δήμος Λαμίας, ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων και οι Λογοτέχνες σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις για το βιβλίο!..
                                                                  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Στις 2 Μαϊου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ. θα παρουσιαστεί το βιβλίο "Το Λ των λέξεων και του Λόγου" της Λογοτέχνιδος και Ζωγράφου Νότας Κυμοθόη. Θα το παρουσιάσουν σπουδαίοι άνθρωποι των γραμμάτων και του πολιτισμού. Ο Σωκράτης Δεληβογιατζής Καθηγητής Φιλοσοφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο Δόκτωρ Φιλολογίας Νίκος Παπαγεωργίου, η Μαρία Λαϊνά εκδότρια και Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Υπαταίων Οι Αινιάνες και η Συγγραφέας του βιβλίου Νότα Κυμοθόη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
Το βιβλίο αποτελεί μέγιστο αγαθό για όποιον το διαβάζει γιατί προσφέρει γνώση η οποία μόνον μέσα από το διάβασμά του αποκτιέται. Κι όταν ένα βιβλίο έχει να πει κάτι διαφορετικό, απ΄όσα έχουν γραφτεί, καλό θα είναι να το αναζητά ο απαιτητικός αναγνώστης!
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΝΟΤΑΣ ΚΥΜΟΘΟΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ!!!
Νότα Κυμοθόη: Λογοτέχνης και Ζωγράφος μέλος του Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε., μέλος του Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Υπαταίων "Οι Αινιάνες", μέλος του Συνδέσμου Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος "Ο Απελλής", μέλος της Ένωσης Λογοτεχνών και Καλλιτεχνών Ηλιούπολης, μέλος του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: