Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

ΠΟΙΟΙ ΛΑΔΩΘΗΚΑΝ ΜΕ 62.000.000 ΕΥΡΩ; Γράφει η Νότα Κυμοθόη


ΠΟΙΟΙ ΛΑΔΩΘΗΚΑΝ ΜΕ 62.000.000 ΕΥΡΩ;
Γράφει η Νότα Κυμοθόη


Ο Υφυπουργός Άμυνας κος Τόσκας, σε σύσκεψη που είχε με τον Υπουργό Άμυνας κο Πάνο Καμμένο, τον αναπληρωτή Υπουργό κο Κώστα Ήσυχο και τη στρατιωτική ηγεσία του ΥΕΘΑ για τα θέματα διαφάνειας και παρέδεωσε ένα καυτό έγγραφο που αφορά τα εξοπλιστικά προγράμματα γερμανικών εταιρειών, στα οποία μπλέκονται 12 Γερμανοί και πάρα πολλοί Έλληνες!..
ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ που έπαιρναν οι "λαδοπόντικες" για τα εξοπλιστικά. Μιλάμε για 62.000.000 ΕΥΡΩ!..

«Έχουμε ένα σχετικό έγγραφο αυτές τις μέρες και ψάχνουμε να δούμε τί γίνεται με 62 εκατομμύρια που δόθηκαν από εδώ και από εκεί στο χώρο της Άμυνας» τονίζει ο Υφυπουργός 
«Δεν είναι εύκολη υπόθεση η αντιμετώπιση των σκανδάλων . Πολλών σκανδάλων οι αιτίες είναι εισαγόμενες, μ' ένα μεγάλο μέρος προερχόμενο από τη Γερμανία. Όποιος λάδωνε έξω σε άλλα θέματα, από metro μέχρι οτιδήποτε, ο ίδιος λάδωνε και εντός των Ενόπλων Δυνάμεων». 

Σχολίασε δε ότι η Γερμανία «προσπαθεί να εφαρμόσει πολιτική οικονομικών κανονιοφόρων και να μας υπαγορεύσει τις επιλογές της ελληνικής πολιτικής».

Οι άνθρωποι στην Ελλάδα κι ο ελληνικός λαός, επιθυμεί από την Κυβέρνηση Τσίπρα κι από τους εκλεκτούς Υπουργούς του, να δοθεί όλη η αλήθεια και να πέσει άπλετο φως σε αυτό το μεγάλο Σκάνδαλο και να πάψουν στο εξωτερικό να κουρελιάζουν τη χώρα μας.

Είχε ακούσει όλος ο κόσμος για τη Siemens, την HDW και κάπου θέλαμε να πέσει άπλετο φως σε όλη την υπόθεση αυτή. Και μετά ήταν κι εκείνη η σκοτεινή περίοδος με τη μεγάλη παραγγελιά των C41 που κόστισε περί τα 280.000.000 ΕΥΡΩ. Αλήθεια γιατί τόσοοοοοοοοο μεγάλη σιωπή; Κι εδώ δεν είναι τάχα μπλεγμένη η Simens και η SAIC ; Αλλά κι εκείνη η παλιά ιστορία με τα F-16 και F-104 θα μάθει ο ταλαίπωρος ελληνικός λαός τι έγινε; Αλλά και το άλλο σκοτεινό σημείο με τη σκανδαλώδη προμήθεια των ρωσικών μεταγωγικών πλοίων τύπου ZUBR ή μήπως κι εδώ (Τσοχατζόπουλος τότε και η παρεούλα του) θέλουν άλλοθι ακόμα; Αλήθεια ποιοί κέρδισαν χρήματα από όλη αυτή την υπόθεση, εις βάρος των Ελλήνων και φυσικά του ΥΕΘΑ; Διότι αν ένα υλικό κόστιζε π.χ. 100 ΕΥΡΩ γιατί οι Ελληνες το πληρώναμε 150 ΕΥΡΩ; 
Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και οι πρώιν απόστρατοι αξιωματικοί δεν είναι σε θέση να πάρουν ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ σε αυτό το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ εις βάρος του ελληνικού λαού; Μόνον δηλαδή ο Τσοχατζόπουλος φταίει; Οι άλλοι που ήταν κοντά του έχουν άλλοθι; ΑΙΣΧΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!..
Ποια είναι η θέση των αντίστοιχων Πρεσβειών και Πρέσβεων των χωρών που εμπλέκονται;

Ακούσαμε πως έβγαλαν τα χρήματα στο εξωτερικό και ζουν σε εξωτικούς παραδείσους σε νησιά παραδεισένια...Αλήθεια τι σχέση έχουν ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ στο όνομα πρώιν Υπουργών και Πρωθυπουργών; Μήπως είναι καιρός να πέσει φως και να δούμε πως γινόταν το ξέπλημα χρήματος με..."σφραγίδες χορηγιών ας πούμε;"

Εφόσον το μαύρο χρήμα είναι ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ γιατί ακόμα σκεπάζονται αυτές οι υποθέσεις;